ISO obshtaПрез 2007 година фирма АТЕС ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2000 oт DQS GmbH и от тогава поддържа и развива Система за Управление на Качеството.

IsoПрез 2010 година фирма АТЕС ЕООД е пресертифицирана по ISO 9001:2008 oт DQS GmbH и продължава да развитието си със сертифициране на производствените си процеси.

kupaПрез 2008г АТЕС ЕООД печели приза за качество от съревнованието по качество между всички производствени места на СЕБН БГ- Казанлък, Мездра, Карнобат и Сливен.
gramota 2009Gramota Obshta

През 2010 г фирма АТЕС ЕООД е обявена за лидер в област Сливен в икономическия сектор "Машиностроене".

gramota 2012През 2012 г фирма АТЕС ЕООД е обявена за лидер в икономиката на област Сливен. Областния управител на гр. Сливен връчва грамота на управителя на АТЕС ЕООД

kupaАТЕС ЕООД спечели сребърен медал от международното състезание G-Stars, проведено в Полша.

nagradiНа провежданите ежегодни,  междуфирмени състезания „G-Stars„  в СЕБН БГ Карнобат, нашите участници печелят купа и грамоти в много дисциплини.

Обучението е от първостепенна важност за АТЕС, защото качествена продукция се произвежда от квалифициран, обучен и високо мотивиран персонал. Всеки новопостъпил работник преминава задължително теоретично и практическо обучение. Провеждат се периодични планови обучения за повишаване на квалификацията на персонала. АТЕС ЕООД разполага с модерна зала за обучение, снабдена с най-нови технически средства, съоръжения и нагледни материали необходими за процеса на обучение.

Uchebna Zala 1 UZ 3